Nekretnine / Stanovi prodajapovratak

KVATERNIKOV TRG, Tuškanova kod Vrbanićeve 1.kat, 72m2, LIFT

Isprintaj
Pošalji upit
  
Broj oglasa:5316
Površina:72.00 m2
Cijena:190,000.00 €
Županija:Grad Zagreb
Grad/Općina:Donji Grad
Naselje:Donji grad
Broj spavaćih soba:2
Godina gradnje:1940
Zadnja adaptacija:2012 god.
Dizalo:Da
Tip stana:u stambenoj zgradi
Broj etaža:jednoetažni
Tip grijanja:plin
Kat:1
Broj soba:3-3.5 sobni
Površina balkona:3 m2
Mobitel:091 478 77 15
Moguća zamjena:NE

Tuškanova kod Vrbanićeve

Prodaje se 3 soban stn na 1. katu.
Stan se sastoji od: malog hodnika kod ulaznih vrata u kojem je ugradbeni ormar, predsoblja (s malim ugradbenim ormarom) iz kojeg se ulazi u kupaonu s WC-om, zasebnog WC-a, male sobe, te dvije velike sobe i manje sobe. Prva velika soba je vratima spojena s drugom velikom sobom a ona je kliznim vratima spojena s kuhinjom,  iz koje vode vrata na balkon,

Visina zidova do stropa je 2,8 m.

Zadnja adaptacija je bila 2012. godine kada je na južnoj strani stana postavljena plastična stolarija GEALAN i postavljena pregradna vrata prema kuhinji u kombinaciji aluminij s akrilnim staklom. Prethodna adaptacija je rađena 1999. godine kada su promijenjene sve plinske, strujne, vodovodne i odvodne instalacije, ugrađeno etažno plinsko grijanje, uklonjene kalijeve peći, prelakirani parketi, postavljene pločice u kupaoni, WC-u i kuhinji, postavljen novi prozor u najmanjoj sobi, korektivne adaptacije zidova.
Na sjevernom dijelu stana nalazi se balkon površine 3,3 m2 s pogledom na dvorišta zgrada s puno prirodnih elemenata. Uz stan dolazi šupa veličine 3 m2, plus zajedničke prostorije svih suvlasnika na tavanu - veš kuhinja, terasa i dva tavanska prostora i zajedničko dvorište.

ZGRADA IMA LIFT. Zgrada se sastoji od podruma, prizemlja, 4 kata i tavana (5. kat) na kojem se također uz tavanski prostor nalaza i dva stana. U podrumu, prizemlju i tavanu su po dva stana, a na ostalim katovima po 3 stana. Zadnji veliki zahvati na zgradi su bili sanacija krova (promjena greda na dijelu krova i krovne obloge) i to 2014. g., obnova dvorišne fasade (sjever) 2016. g. kada je postavljena termo fasada. Zgrada je dobila građevinsku dozvolu krajem 1939. g., a dovršena je i dobila uporabnu dozvolu u rujnu 1940. g.

Parking je u I. zoni u kojoj stanari imaju povlaštenu cijenu parkirne karte.

Stan se može preurediti i u dva manja stana / studio apartmana.

Agencijska provizija 2%+PDV od postignute prodajne cijene.Mob. 091 478 77 15
 
Grijanje
  • centralno grijanje
Komunalije
  • gradski plin
  • gradski vodovod
  • gradska kanalizacija