Nekretnine / Stanovi najampovratak

Gupčeva zvijezda. Medvedgradska ZANIMLJIV 1,5-s, 30m2 i galerija 8m2

Isprintaj
Pošalji upit
  
Broj oglasa:4953
Površina:30.00 m2
Cijena:370.00 €
Županija:Grad Zagreb
Grad/Općina:Gornji Grad - Medveščak
Naselje:Gupčeva zvijezda
Tip stana:u stambenoj zgradi
Broj etaža:jednoetažni
Tip grijanja:plin
Kat:3
Broj soba:1-1.5 sobni
Režije:posebno
Ulaz:poseban
Dostupno od:ODMAH
Mobitel:091 478 77 15
Moguća zamjena:NE

Medvedgradska, 1,5-soban 
Iznajmljuje se uredan, svijetao i moderno novouređen stan visokog potkrovlja, površine od 40 m2, sa galerijom površine 8m2 u CENTRU,  nalazi  se na 3. katu u stambenoj zgradi, na Gupčevoj zvijezdi, u Medvedgradskoj ulici (ulica je produžetak Tkalčićeve).
Stan se sastoji od velike prozračne prostorije koja sadrži dnevni boravak, prostor za blagavaonu i kuhinju, od kupaone i galerije. Kuhinja, kupaona sa wc-om i dnevni boravak su namješteni (tv, veliki ormar širine 3m, ploča za kuhanje, frižider, tuš kada, bojler, radijatori, klima). Galerija ima pristup preko stepenica, a na njoj se nalazi bračni krevet dimenzija 150x200 cm. Stan je osvijetljen sa dva prozora na istoku (kod galerije) i dva velika prozora na zapadu (koja osvijetljuju glavnu prostoriju). Stan ima centralno plinsko grijanje. Ako je potreba, postoji mogućnost tv priključka i interneta, temeljem ugovora na ime osobe koja iznajmljuje stan.

Autobusna stanica je udaljena 50m, a tramvajska stanica 100m. Udaljenost od glavnog Jelačićevog trga je 15 minuta pješice, od shopping centra 10 minuta hoda, svi potrebni sadržaji nalaze se na maloj udaljenosti (trgovina, pošta, pekarne, kiosci). Iako je u centru, nalazi se u ne prometnoj ulici (2. parkirna zona), u blizini zelenih površina: parkovi, Cmrok, park šuma Orlovac.
Režije su minimalne, mjesečno iznose do 400kn. 
Polog obavezan u visini jedne mjesečne najamnine. 
Stan je dostupan odmah.Mob. 091 478 77 15
 
Grijanje
  • centralno grijanje
Komunalije
  • gradski plin
  • gradski vodovod
  • gradska kanalizacija