Nekretnine / Kuće najampovratak

Maksimir -Štefanovec, 118m2, 4-s, 2 PM

Isprintaj
Pošalji upit
  
Broj oglasa:5059
Površina:118.00 m2
Cijena:1,850.00 €
Županija:Grad Zagreb
Grad/Općina:Maksimir
Naselje:Maksimir
Godina gradnje:2008
Energetski certifikat:B
Zadnja adaptacija:2019 god.
Tip:u nizu
Etaža:katnica
Broj park. mjesta:2
Dostupno od:ODMAH
Tip grijanja:plin
Mobitel:091 478 77 15
Moguća zamjena:NE

MAKSIMIR - ŠTEFANOVEC

Kuća s krasnom terasom neposredno pored šume u Maksimiru. Sastoji se od stambenog dijela, garaže, dva vanjska parkirna mjesta, te privatnog vrta površine 90m2.

Na gornjem katu se nalaze tri spavaće sobe, kupaonice, te dva balkona. Prizemna etaža sastoji se od garaže s direktnim ulazom u stambeni prostor, kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka, i još jedne kupaonice. Dnevni boravak ima orjentaciju na jug s direktnim izlazom na terasu i vrt.

Oprema kuće sastoji se od kliznih stijena i prozora od drvo-aluminijske stolarije, hrastovih parketa i unutrašnjih vrata, protuprovalnih ulaznih vrata, sistema za podno grijanje, talijanske keramike, klima uređaja te Grohe, i Yale biometrijskih brava na otisak prsta.

U neposrednoj blizini objekta nalaze se sportski centar, tenis tereni, teretana te igralište za djecu. Dječji vrtić, osnovna škola, bolnica, ljekarna, dva dućana, te trgovački centar nalaze se na udaljenosti manjoj od 5 minuta vožnje. Sa zapadne nalazi se šuma s uređenim putevima pogodnim za vožnju biciklom i trčanje.

Mob. 091 478 77 15
 
Grijanje
  • centralno grijanje
  • klimatizacija
Komunalije
  • gradski plin
  • gradski vodovod
  • gradska kanalizacija